شماره تماس 03137760072

بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی: معرفی 10 لپ تاپ مناسب کدنویسی

 بهترین لپ تاپ های برنامه‌نویسی، برای خرید این نوع لپتاپ‌ها باید ابتدا از ویژگی‌ها و مشخصات فنی آن مطلع باشید، تا در نهایت بتوانید لپ تاپ کاربردی تهیه کنید، برای کدنویسی باید بخش‌های مهم لپ تاپ مانند  کارت گرافیک، پردازنده، نمایشگر و سیستم خنک‌کننده به درستی انتخاب شود تا در میانه راه شما را اذییت نکند، ما در این مقاله قصد داریم به صورت کامل و جامع به بررسی و معرفی بهترین لپ تاپ‌های برنامه‌نویسی بپردازیم

اگر جزو افرادی هستید که قصد دارید سال 2022 را قدرتمند شروع کنید، حتما به یک لپ تاپ قدرتمند احتیاج دارید به نوعی وسلیه قابل حمل باشد تا شما بتوانید روی آن کار کنید. در هر صورت شما می‌خواید برنامه‌هایی را روی این لپ تاپ RUN کنید که حتما باید از پردازنده و RAM  مناسب برخوردار باشد.

راهنمای خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

بسیاری قادر هستند تا کدنویسی را با دستگاه‌های متفاوتی انجام دهند، اما برخی دیگر به دنبال وسیله‌ایی قوی‌تر از یک لپ تاپ معمولی هستند.

در حقیقت این افراد به دنبال برترین لپ تاپ برنامه‌نویسی هستند، اگرچه باید گفت مجبور نیستید تا کارتان را با یک لپ تاپ قدرتمند شروع کنید.

اگر فردی هستید که کد یک بازی کامپیوتری و یا موبایلی را نوشته‌اید و قصد دارید آن را روی سیستم اجرا کنید شما به  یک لپ  تاپ با حافظه زیاد، پردازنده چند هسته‌ایی و RAM بالا نیاز دارید

زیرا این نوع سیستم‌های قدرتمند می‌تواند در مدت زمان کمتری کار پیچیده شما را انجام دهند و شما زمان کمتری را برای آن صرف می‌کنید، بعبارتی می‌توانید زمان خود را سیو کرده و در پروژه دیگری صرف کنید.

باید در زمان تهیه بهترین لپ تاپ برنامه نویسی به صفحه نمایش آن دقت کنید زیرا بخش حائز اهمییت این سیستم است و برای کار شما باید مناسب باشد.

خودتان بهتر می‌دانید که خواندن کدها در یک صفحه نمایش 15 اینچی خیلی کارتان را راحت می‌کند تا اینکه بخواهید صفحه نمایش کوچک‌تری را برای این کار انتخاب کنید. البته هرچقدر صفحه نمایش لپ تاپ بزرگ‌تر باشد، حمل آن هم مشکل است

معرفی بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی

ویژگی‌های بهترین لپتاپ برنامه‌نویسی

ما در این قسمت قصد داریم تا برای خرید لپ تاپ برنامه نویسی شما را راهنمایی کنیم و به شما کمک کنیم از مهم‌ترین ویژگی‌های این نوع سیستم‌ها مطلع شوید.

ساخت و بدنه لپتاپ

همین ابتدا لازم است این مورد را ذکر کنیم، هرچقدر لپ تاپ از پیکربندی پیشرفته برخوردار باشد اما به خوبی تولید نشده باشد و به نوعی از قطعات و بدنه خوبی برخوردار نباشد، ممکن است عمر کمتری را داشته باشد.

البته ظاهر و یا باریک بودن لپ تاپ نمی‌تواند جزو موارد منفی ساختآن باشد. کیفیت مواد بکار رفته در بدنه خارجی، لولاها و کیبورد جزو ویژگی‌های یک لپ تاپ است. لذا لازم نیست حتما به دنبال یک طراحی زیبا، لپ تاپ باریک و ظریف باشید، زیرا قدرتمندی و خوش ساخت بودن این لپ تاپ برای برنامه‌نویسان حائز اهمییت است.

داغ شدن لپ تاپ

یکی از مهم‌ترین نکاتی که در زمان خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی باید در نظر بگیرید این است که لپتاپ باید در مقابل داغ شدن در زمان استفاده طولانی مدت مقاومت داشته باشد.

سیستم خنک‌کننده قدرتمند یکی از مواردی است که باید یک  لپ‌تاپ مناسب برنامه‌نویسی داشته باشد زیرا برای تراشه‌های پردازنده مرکزی و گرافیکی مادربورد ضروری است و به عمر لپتاپ و کارکرد آن کمک می‌کند.

پردازنده مرکزی لپ تاپ

اما باید در اینجا به یکی از بخش‌های اساسی و فوق‌العاده مهم سیستم بپردازیم، سی پی یو  یکی از بخش‌های سیستم است که باید در زمان خرید لپتاپ مناسب برنامه‌نویسی به آن توجه شود. خوب است بدانید که حداقل لپتاپی که برای برنامه‌نویسی مناسب است دارای پردازنده intel i5 است.

این نوع پردازنده بین cpui3 و cpui7 است؛ اما خب پردازنده i7 قادر است به تمام نیازهای یک برنامه نویس پاسخ دهد.

شاید باید این مورد را متذکر شد، پردازنده هر سیستم وظیفه مالتی تسکینگ را برعهده دارد. به نوعی هرچقدر پردازنده یک سیستم بالا باشد شما می‌توانید نرم‌افزارهای بیشتری را به صورت همزمان باز کرده و استفاده کنید.

در زمان خرید، پردازند Intel Core i5 را به صورت یک مورد حداقلی در نظر بگیرید به صورت خارق‌العاده قدرتمند نیست، اما از عملکرد بالایی برخوردار است.

اگر کارهایی همچون طرح‌های پیچیده وب‌سایت که از کد زمینه‌ایی برخوردار هستند را انجام می‌دهید به یک پردازنده پرسرعت احتیاج دارید تا به سرعت برنامه شما را کامپایل کند.

سیستم عامل لپ تاپ

در اینجا لازم است پیش از خرید بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی ابتدا به سیستم عامل آن دقت کنیم، در این صورت در دنیای امروزی انواع سیستم عامل‌های موجود در بازار عبارت است از: مک Mac، ویندوز Windows و یا Linux.

در اینجا افراد با در نظر گرفتن نرم‌افزارهای مورداستفاده خود می‌توانند یکی از سیستم عامل‌های ذکر شده بالا استفاده کنند.

گرافیک لپ تاپ

جی پی یو یا گرافیک تعیین کننده رزولوشن نمایشگر است، در اینجا قابلیت تراشه نمایشگر یکپارچه داخلی و یا تراشه گرافیکی به صورت اختصاصی وجود دارد.

اخیرا کارت گرافیک‌هایی که به واسطه شرکت اینتل تولید و به بازار عرضه می‌شوند از کیفیت نسبتا خوبی برخوردارند، اما اگر قصد دارید علاوه بر کار با سیستم بازی هم بکنید، در اینجا کمترین رم جی پی یو برای سیستم شما 2GB، و کمترین پیکسل رزولوشن 1366 در 768 است.

حافظه لپ تاپ

پیش از انتخاب میزان حافظه لپ تاپ خوب است بدانید که حافظه SSD از SATA سریع‌تر است، اگر لپ تاپ برای بازی و یا فیلم دیدن لازم دارید باید حافظه بیشتری را برای آن در نظر بگیرید.

در اینجا پیشنهاد ما به شما حافظه هیبریدی SSD + HDD است.

رم (مموری) لپ تاپ

وظیفه رم این است که مشخص کند برنامه‌ها با چه میزان سرعتی باز شوند، پس اگر جزو افرای هستید که همزمان چند برنامه سنگین یا نیمه‌سنگین را به صورت همزمان باز کرده و با آن کار می‌کنید باید به این قضیه توجه کافی داشته باشید.

برای برنامه‌نویسان و افراد فعال در این حوزه حداقل رم 8GB پیشنهاد می‌شود.

مواردی که در بالا گفته شد در زمان خرید بهترین لپ تاپ‌های برنامه نویسی لازم و ضروری است، زیرا افراد ممکن است در زمان خرید به این موارد دقت کافی به خرج ندهند و سهوا لپتاپ مناسبی را تهیه نکنند.

برای مطالعه بیشتر:بهترین مارک لپ تاپ 2022 کدام است؟

معرفی بهترین لپ‌تاپ‌های برنامه نویسی

در اینجا قصد داریم بهترین لپ‌تاپ‌های موجود در بازار را به همراه مشخصات به شما معرفی کنیم. اگر قصد دارید تا با بهترین لپ تاپ برنامه نویسی آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید تا با دیدی باز این مسیر را طی کنید و در نهایت سیسم مدنظر خود را که از عملکرد بالایی برخوردار است را تهیه کنید.

1- لپتاپ برنامه نویسی ASUS P-Series P2440UQ-XS71

یکی از لپ‌تاپ های قدرتمند و مناسب برنامه نویسی است، از سیستم عامل قدرتمندی برخوردار است، قادر است چند روز بدون ریبوت کار کند.

باتری این نوع لپ تاپ می‌تواند تا 18 ساعت کارکند و خاموش نشود، فایل‌های بزرگ و حجیم را پردازش می‌کند.

این لپ تاپ از برند ایسوس برای کدنویسی بسیار کاربردی است و برای موارد زیر بسیار مناسب است:

  • کدنویسی با زبان‌های C و C++
  • Linux scripting برای Cron
  • MySQL، dBase

مزایا و معایب

  • باتری: عالی
  • عدم برخورداری از نمایشگر لمسی
  • دارای حافظه SSD 512 گیگابایت سریع
  • عدم برخورداری از کیبورد نوری
  • دارای 4 پورت USB

مشخضات فنی

پردازنده: Intel Core i7-7500U  نسل هفتم

میزان رم: 12GB

کارت گرافیک: Nvidia GeForce 940MX

حافظه ذخیرسازی: 512GB SSD

اندازه صفحه نمایش: 14 اینچ، رزولوشن: 1920 در 1080

معرفی انواع لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

2- لپ تاپ برنامه نویسی Dell XPS 15

یکی دیگر از بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی است، این لپ تاپ با صفحه نمایش 15 اینچی و کیفیت عالی جزو سیستم‌های قدرتمند در این حوزه محسوب می‌شود.

لپ‌تاپی باریک و ظریف است که در لیست بهترین لپ تاپ‌های مناسب برنامه‌نویسی قرار می‌گیرد

مزایا و معایب

  • دارای عملکرد سریع
  • ضعف در کارت گرافیک GTX 1650 Ti
  • بزرگ بودن صفحه نمایش 15 اینچی
  • طراحی چشم‌نواز
  • ماندگاری عالی باتری

مشخصات فنی

پردازنده (CPU): Intel Core i5 – i7 نسل دهم

میزان رم: 8GB – 64GB

اندازه صفحه نمایش: 15.6 اینچ (FHD+ (1920 x 1200) IPS – UHD+ (3840 x 2400

کارت گرافیگ: Intel Iris Plus Graphics و Nvidia GeForce GTX 1650 Ti

حافظه ذخیره‌سازی: 256GB – 1TB SSD

3- لپ تاپ (Apple MacBook Air (M1

بعد از اینکه شرکت اپل روی Apple MacBook Air تغییراتی اعمال کرد، این لپ تاپ را به یکی از بهترین لپ تاپ های برنامه‌نویسی تبدیل شد.

دارای صفحه نمایشی نسبتا بزرگ، سبک، ظاهر باریک و به نوعی مقرون به صرفه است.

مزایا و معایب

  • سریع و واکنش‌گرا
  • مشابه مدل قبل بدون تغییر
  • عدم وجود فن
  • قیمت مناسب
  • کم سروصدا

مشخصات فنی

پردازنده: (Apple M1 (8-core

کارت گرافیک: Integrated 7-core GPU

صفحه نمایش: صفحه 13.3 اینچ ، رزولوشن 2560 در 1600 ، مدل (Retina True Tone display (backlit LED, IPS

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 256GB – 2TB SSD

رم: 8GB – 16GB

4-  لپ تاپ Huawei MateBook 13

بهترین سیستم برای برنامه‌نویسی و گیم (بازی‌های سبک) است، این برند بخاطر اینکه در زمینه گوشی‌های موبایل از کیفیت و شهرت خوبی برخوردار است توانسته در زمینه ساخت لپ تاپ‌های قدرتمند هم به خوبی عمل کند. این لپتاپ در کنار برندهای گران قیمت می‌تواند بسیار مناسب و کاربردی باشد.

مزایا و معایب

  • سبک و باریک
  • حجم رم فقط 8GB
  • قیمت مناسب
  • فقط دو پورت USB
  • عملکرد بالای پردازنده

مشخصات فنی

پردازنده (CPU): Intel Core i5 – i7 نسل هشتم

کارت گرافیک: Intel UHD Graphics 620 و Nvidia GeForce MX150 2GB GDDR5

صفحه نمایش: 13 اینچ

وزن: 1.3kg

رم: 8GB

حافظه ذخیره‌سازی: 256GB – 512GB SSD

سیستم عامل: ویندوز 10

 5- لپ تاپ (Dell XPS 17 (2020

اگر شما زبان پایتون را برای کدنویسی انتخاب کرده‌ای، این لپ تاپ گزینه بسیار مناسبی است، زیرا به دلیل داشتن صفحه نمایش بزرگ، کدنویسی در آن بسیار راحت است، اما شاید در زمان حمل آن با مشکل روبرو شوید.

مزایا و معایب

  • طراحی زیبا
  • قابل حمل نیستا
  • عدم وجود جای پورت
  • صفحه نمایش بزرگ و عالی

مشخصات فنی

پردازنده (CPU):  Intel Core i9-10885H نسل نهم ( قابل ارتقا تا نسل 10)

میزان رم: 64GB DDR4-2933MHz

اندازه لپ تاپ: 248.05 در 374.45 در 19.5 میلیمتر

صفحه نمایش: 17 اینچ

وزن: 1.48kg

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 2TB M.2 PCIe NVMe

کارت گرافیک: NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 with Max-Q

چه لپ تاپی مناسب کدنویسی است؟

6- لپ تاپ (MacBook Pro 13-inch (M1, 2020

این سیستم می‌تواند مدعی شود و خود را یکی از بهترین‌ها بداند. یکی از ویژگی‌های مهم این لپتاپ این است که می‌تواند بسیاری از برنامه‌ها را به آسانی اجرا کند.

مزایا و معایب

  • عمر بالای باتری
  • عدم وجود پرت
  • امکان اجرای برنامع‌های IOS
  • عملکرد عالی

مشخصات فنی

پردازنده: (Apple M1 (8-core

رم: 8GB – 16GB

اندازه صفحه نمایش: صفحه 13.3 اینچ ، رزولوشن 2560 در 1600 ، مدل (Retina True Tone display (backlit LED, IPS

حافظه ذخیره‌سازی: 256GB – 2TB SSD

ارتفاع، عرض و ضخامت: 30.41 در 21.24 در 1.56 سانتیمتر

کارت گرافیک: Integrated 8-core GPU

7- لپ تاپ Dell Inspiron 14 5000

یکی از بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی است که به صورت همه‌جانبه برای برنامه‌نویسان و هکرها استفاده می‌شود. افراد می‌توانند با صرف هزینه کم این لپتاپ را تهیه کنند.

مزایا و معایب

  • قیمت مناسب
  • پس از ارتفا پردازنده از i7، هارد SSD به 128 کاهش می‌یابد
  • صفحه نمایش بسیار خوب
  • برای نرم‌افزارهای 3D قدرتمند نیست

مشخصات فنی

پردازنده: نسل دهم Intel Core i5-8265U (چهار هسته با قدرت توربو بوست 3.9گیگاهرتز)

کارت گرافیک: NVIDIA GeForceR MX150 2GB GDDR5

رم: 8GB

اندازه صفحه نمایش: 14 و 15 اینچ

وزن: 1.48kg

سیستم عامل: ویندوز 10

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 256GB SSD

ابعاد لپ تاپ: 32.4×23.2×1.9cm

8- لپ تاپ (Lenovo ThinkPad P1 (Gen 2

مزایا و معایب

  • دارای عملکرد باورنکردنی
  • دارای بهترین صقحه نمایش
  • قیمت مناسب

مشخصات فنی

پردازنده (CPU): نسل دهم Intel Core i7 / Xeon

اندازه صفحه نمایش: 15.6 اینچ

وزن: 1.7kg

کارت گرافیک: Nvidia Quadro T1000-T2000

سیستم عامل: ویندوز 10

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 256GB-4TB

میزان رم: 8GB – 64GB | اندازه لپ تاپ: 36.2×24.6x17mm

9- لپ تاپ Microsoft Surface Laptop 3

اگر شما جزو کدنویسانی هستید که به دنبال بهترین برند و با کارایی بالا هستید این مدل می‌تواند به شما کمک کند تا به هدف‌تان برسید.

برنامه‌های ویندوز به آسانی روی آن نصب می‌شود.

مزایا و معایب

  • دارای ماندگاری عالی
  • عدم وجود گزینه Thunderbolt 3
  • پورت کم

مشخصات فنی

پردازنده: Intel Core i5 – i7 / AMD Ryzen 5 / AMD Ryzen 7

اندازه صفحه نمایش: 13.5 اینچ با رزولوشن 2,256 در 1,504 و 15 اینچ با رزولوشن 2,496 در 1,664

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 28GB, 256GB, 512GB یا 1TB SSD

میزان رم: 8GB – 16GB

کارت گرافیک: Intel Iris Plus Graphics / AMD Radeon Vega 9 / AMD Radeon RX Vega 11

10- لپ تاپ HP Envy 13

مزایا و معایب

  • دارای ظاهر حرفه‌ای
  • امکان اجرای 4K را ندارد
  • دارای صفحه کلید فوق‌العاده

مشخصات فنی

پردازنده (CPU): Intel Core i5 – i7 نسل هشتم

کارت گرافیک: Intel UHD Graphics 620 و Nvidia GeForce MX150 2GB GDDR5

اندازه صفحه نمایش: 13 اینچ 1,920 در 1,080 Full HD

میزان حافظه ذخیره‌سازی: 256-512GB SSD

میزان رم: 8GB – 16GB

جمع بندی

همانطور که در ابتدا گفتیم در زمان خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی باید موارد متعددی همچون پردازند، مموری، گرافیک، سیستم عامل و غیره را بررسی کنید. اگر با این اصطلاحات و بخش‌های مهم لپ تاپ آشنایی ندارید می‌توانید به ابتدای این مقاله مراجعه کنید تا در هنگام خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی با مشکل روبرو نشوید.

در بخش‌های بعدی همین مقاله سعی کردیم تا به معرفی 10 لپ تاپ برای برنامه‌نویسی، مشخصات فنی و معایب و مزایای آن بپردازیم. هر کدام از این لپ تاپ‌ها در جای خود بهترین هستند و می‌توان هرکدام از آن‌ها را بهترین لپ تاپ برنامه نویسی عنوان کرد.

دیدگاه شما